Galactic Alliance The gathering of Civilisations |
|
| POST YOUR FAVORITE LYRICS | |
|
+4-shadow- Hitsugaya Ciprus Planet Destroyer 8 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Hyuga Neji franja dimnjacar
Broj postova : 130 Age : 43 Registration date : 04.12.2008
| Naslov: Re: POST YOUR FAVORITE LYRICS ned pro 21, 2008 12:01 am | |
| 3 Doors Down - Here Without You lyrics A hundred days had made me older since the last time that I've saw your pretty face A thousand lights had made me colder and I don�t think I can look at this the same But all the miles had separate They disappear now when I�m dreaming of your face I�m here without you baby but your still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I�m here without you baby but your still with me in my dreams And tonight it�s only you and me The miles just keep rollin as the people either way to say hello I've heard this life is overrated but I hope that it gets better as we go I�m here without you baby but your still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I�m here without you baby but your still with me in my dreams And tonight girl it�s only you and me Everything I know, and anywhere I go it gets hard but it won�t take away my love And when the last one falls, when it�s all said and done it get hard but it won�t take away my love I�m here without you baby but your still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I�m here without you baby but your still with me in my dreams And tonight girl it�s only you and me | |
| | | BATERIJA dr. Ivo Sanader
Broj postova : 1009 Age : 30 Lokacija : Knin Registration date : 03.11.2008
| Naslov: Re: POST YOUR FAVORITE LYRICS ned pro 21, 2008 1:05 am | |
| OJ CURICE ,DJEVOJČICE - Anal Mandica
Oj curice djevojčice Čemu tako tužno lice? Jesi žedna ili gladna? Reci bokte šta si jadna
Cura mala ne zna šta će Razjebali su joj gaće Dok su je jebali u čmar Cura mala sada plače Dat ću joj ja svoje gaće Dat ću joj ja gaće na dar
Nit' sam žedna nit' sam gladna Nego mi je pizda hladna Tri me momka pojebala Gaćice mi poderala
Ajme meni curo mila Budeš li se prehladila Stara će ti majka srati A otac će da te mlati
Ja ću zato dobar biti Moraš pizdu brzo skriti! Zato uzmi gaće moje Brijem da ti dobro stoje
kurac od ovce XD | |
| | | Hyuga Neji franja dimnjacar
| Naslov: Re: POST YOUR FAVORITE LYRICS ned pro 21, 2008 1:38 am | |
| Riblja Corba - Kad sam bio mlad
Sa trinaes sam popusio prvu pljugu A posle prve odma i drugu Jer tad Tad sam bio mlad
S cetrnaes sam popio prvo pivo A posle piva sam pio sve zivo Jer tad Tad sam bio mlad
Kad dobijem batine nisam kukao Bio sam tucen, i ja sam tukao Jer tad Tad sam bio mlad
Ja samo petnaes, ona ofucana Hvala joj, ali bila je tucana Jer tad Tad sam bio mlad
Sa sesnaes sam prvi put ponavljao Pobego od kuce, i nisam je javljao Jer tad Tad sam bio mlad
Malo sam lagao, bio sam nagao Nikome racun nisam polagao Jer tad Tad sam bio mlad | |
| Naslov: Re: POST YOUR FAVORITE LYRICS ned pro 21, 2008 11:44 pm | |
| Znate vec sta je:
Ponekad nocu, kada nema svjetla i ne vidi se put od kise i od vjetra sjetim se njega, Karabaja i tu pocinje ta prica, negdje nasred Trebevica auto mi je stao u mraku ko iz krimica strava prava, Karabaja
Kad kroz zavjesu od kise pridje covjek ko da klize kozna jakna puna sjaja, pruza ruku rece kratko, Karabaja
Ja sam biker, nisam rauber 'ajde, prosetaj do haube mozda napravimo nesto od te tvoje robe s greskom rece sa smjeskom
Ma, pusti, prdn'o je u sisu a on samo rece tisu i dok rukama si pljesn'o stari auto vec je kresn'o strava prava, Karabaja
Rekoh sebi, simpa junkie e, bas cu pricat' Branki hajmo nesto popit' covjek si cudan, al' duhovit neka hvala, Karabaja
I jos mi je rek'o, prije neg' je nest'o dole u Harley baru pronadji moju raju reci da sam te ja posl'o i da ti srede motor dobar si covjek, imas jaja pozdravlja te Karabaja, Karabaja, Karabaja
Ref. 2x Karabaja mora dalje Karabaja naci mora Karabaja ne moze na nebo otic' bez motora
To be continued
Parkiram se, udjem u Harley bar i upratim, tu sam covjek vrlo stran like a krme in Teheran osjetim poglede na sebi i da se smot'o ne bi prvi progovaram, sve vas pozdravlja Karabaja
Nasta muk u kafani niko nista nije pit'o atmosfera je bila ko kad je umro Tito, najveci sin
Pridje mi stariji roker ma, jesi normalan, jeb'o te Karabaja se, ljepoto davno rast'o sa zivotom izb'o ga stoper, ukr'o mu motor
Ref. 3x
Karabaja mora dalje Karabaja naci mora Karabaja ne moze na nebo otic bez motora
| |
| Naslov: Re: POST YOUR FAVORITE LYRICS pon pro 22, 2008 7:59 pm | |
| Sparkling angel I believe You were my savior in my time of need. Blinded by faith I couldn't hear All the whispers, the warnings so clear. I see the angels, I'll lead them to your door. There's no escape now, No mercy no more. No remorse cause I still remember
The smile when you tore me apart. You took my heart, Deceived me right from the start. You showed me dreams, I wished they'd turn into real. You broke a promise and made me realize. It was all just a lie.
Sparkling angel, I couldn't see Your dark intentions, your feelings for me. Fallen angel, tell me why? What is the reason, the thorn in your eye? I see the angels, I'll lead them to your door There's no escape now No mercy no more No remorse cause I still remember
The smile when you tore me apart You took my heart, Deceived me right from the start. You showed me dreams, I wished they'd turn into real. You broke a promise and made me realize. It was all just a lie. Could have been forever. Now we have reached the end.
WITHIN TEMPTATION - ANGELS
This world may have failed you, It doesn't give you reason why. You could have chosen a different path in life.
The smile when you tore me apart. You took my heart, Deceived me right from the start. You showed me dreams, I wished they'd turn into real. You broke a promise and made me realize. It was all just a lie. Could have been forever. Now we have reached the end. | |
| Naslov: Re: POST YOUR FAVORITE LYRICS pon pro 22, 2008 8:10 pm | |
| trenutno se ne mogu sjetit | |
| Naslov: Re: POST YOUR FAVORITE LYRICS pon pro 22, 2008 8:27 pm | |
| Enter Sandman-Metallica
Say your prayers little one don't forget, my son to include everyone
tuck you in, warm within keep you free from sin till the sandman he comes
sleep with one eye open gripping your pillow tight
exit light enter night take my hand off to never never land
something's wrong, shut the light heavy thoughts tonight and they aren't of snow white
dreams of war, dreams of liars dreams of dragon's fire and of things that will bite
sleep with one eye open gripping your pillow tight
exit light enter night take my hand off to never never land
now I lay me down to sleep pray the lord my soul to keep if I die before I wake pray the lord my soul to take
hush little baby, don't say a word and never mind that noise you heard it's just the beast under your bed, in your closet, in your head
exit light enter night grain of sand
exit light enter night take my hand we're off to never never land | |
| | | Planet Destroyer kurac od ovce XD
Broj postova : 446 Age : 33 Lokacija : UNIVERSE Registration date : 22.03.2008
| Naslov: Re: POST YOUR FAVORITE LYRICS ned pro 28, 2008 4:01 pm | |
| AMON AMARTH - With Oden On Our Side
Finally the storm arrives Our way is at an end Under dark winter skies We make our final stand
For each of us there are four of them It matters not to us We won't leave his field in shame We are here to crush
Futile to resist You know why we have come Futile to resist The battle is already won
Our hearts are full of pounding rage Our minds hard as steel And before the dying day We will have you kneel
The snow turns red from all the blood Severed limbs and heads A sacrifice to one-eyed god He will claim the dead
Under winter skies We stand glorious And with Oden on our side We are victorious
No retreat No remorse Victory Will be ours
Blood on steel Sacrifice Victory Will be ours
Under the winter skies We stand glorious And with Oden on our side We are victorious
Futile to resist You know why we have come Futile to resist The battle is already won
Futile to resist You know why we have come Futile to resist The battle is won | |
| | | Hitsugaya Baruni
Broj postova : 1181 Age : 35 Lokacija : Barunska vila Marija Registration date : 10.02.2008
| Naslov: Re: POST YOUR FAVORITE LYRICS uto pro 30, 2008 10:50 pm | |
| Paul Stanley :: Live to Win Lyrics
Frustrated, degraded, down before you're done Rejection, depression, can't get what you want You ask me how I make my way You ask me everywhere and why You hang on every word I say But the truth sounds like a lie
(chorus) Live to win, 'till you die, 'till the light dies in your eyes Live to win, take it all, just keep fighting till you fall
Obsessive, compulsive, suffocate your mind Confusion, delusions, kill your dreams in time You ask me how I took the pain Crawled up from my lowest low Step by step and day by day 'Till there's one last breath to go
(chorus) Live to win, 'till you die, 'till the light dies in your eyes Live to win, take it all, just keep fighting till you fall
Day by day, kickin' all the way, I'm not cavin' in Let another round begin, live to win Yeah, live, yeah, win
(solo)
(chorus) Llive to win, 'till you die, 'till the light dies in your eyes Live to win, take it all, just keep fighting 'till you fall
Day by day, kickin' all the way, I'm not cavin' in Let another round begin, live to win Live to win Live to win Yeah, live, yeah, win | |
| Naslov: Re: POST YOUR FAVORITE LYRICS uto pro 30, 2008 11:13 pm | |
| Nightwish-Nemo
This is me for forever One of the lost ones The one without a name Without an honest heart as compass
This is me for forever One without a name These lines the last endeavor To find the missing lifeline
Oh how I wish For soothing rain All I wish is to dream again My loving heart Lost in the dark For hope I'd give my everything
My flower Withered between The pages two and three The once and forever bloom gone with my sins
Walk the dark path Sleep with angels Call the past for help Touch me with your love And reveal to me my true name
Oh how I wish For soothing rain All I wish is to dream again My loving heart Lost in the dark For hope I'd give my everything
Oh how I wish For soothing rain Oh how I wish to dream again Once and for all And all for once Nemo my name for evermore
Nemo sailing home Nemo letting go
Oh how I wish For soothing rain Oh how I wish to dream again Once and for all And all for once Nemo my name for evermore
Nemo my name for evermore | |
| | | Planet Destroyer kurac od ovce XD
Broj postova : 446 Age : 33 Lokacija : UNIVERSE Registration date : 22.03.2008
| Naslov: Re: POST YOUR FAVORITE LYRICS sri pro 31, 2008 1:25 pm | |
| Weird Al Yankovich Lyrics
"Weird Al Yankovich Amish Paradise lyrics"
As I walk through the valley where I harvest my grain
I take a look at my wife and realize she's very plain
But that's just perfect for an Amish like me
You know I shun fancy things like electricity
At 4:30 in the morning I'm milkin' cows
Jebediah feeds the chickens and Jacob plows... fool
And I've been milkin' and plowin' so long that
Even Ezekiel thinks that my mind is gone
I'm a man of the land, I'm into discipline
Got a Bible in my hand and a beard on my chin
But if I finish all of my chores and you finish thine
Then tonight we're gonna party like it's 1699
We been spending most our lives
Living in an Amish paradise
I've churned butter once or twice
It's hard work and sacrifice
We sell quilts at a discount price
A local boy kicked me in the butt last week
I just smiled at him and I turned the other cheek
I really don't care, in fact I wish him well
'Cause I'll be laughing my head off when he's burning in Hell
But I ain't never punched a tourist even if he deserved it
An Amish with atitude?
You know that's unheard of
I never wear buttons but I got a cool hat
And my homies agree
I really look good in black... fool
If you come to visit, you'll be bored to tears
We haven't even paid the phone bill in 300 years
But we ain't really quaint, so please don't point and stare
We're just technologically impaired
There's no phone, no lights, no motorcar
Not a single luxury
Like Robinson Caruso
It's as primitive as can be
Living in an Amish Paradise
We're just plain and simple guys
There's no time for sin and vice
We don't fight, we all play nice
Hitchin' up the buggy, churnin' lots of butter
Raised a barn on Monday, soon I'll raise anutter
Think you're really righteous?
Think you're pure in heart?
Well, I know I'm a million time as humble as thou art
I'm the pious guy the little Amlettes wanna be like
On my knees day and night scorin' points for the afterlife
So don't be vain and don't be whiny
Or else, my brother, I might have to get medieval on your heinie
We're all crazy Mennonites
There's no cops or traffic lights
But you'd probably think it bites
Ahh-ahh-ahh-ahh-ahh-ahh
ahh-ahh-ahh-ahh-ahh-ahh-yecch | |
| | | Hitsugaya Baruni
Broj postova : 1181 Age : 35 Lokacija : Barunska vila Marija Registration date : 10.02.2008
| Naslov: Re: POST YOUR FAVORITE LYRICS ned sij 18, 2009 1:33 am | |
| weird al yanković - the night santa went crazy
Down in the workshop all the elves were making toys For the good Gentile girls and the good Gentile boys When the boss busted in, nearly scared 'em half to death Had a rifle in his hands and cheap whiskey on his breath From his beard to his boots he was covered with ammo Like a big fat drunk disgruntled Yuletide Rambo And he smiled as he said with a twinkle in his eye "Merry Christmas to all - now you're all gonna die!"
The night Santa went crazy The night Saint Nick went insane Realized he'd been getting the RAW deal Somethin' finally must've snapped in his brain
Well, the workshop is gone now, he decided to bomb it Everywhere you'll find pieces of Cupid and Comet And he tied up his helpers, and he held the elves hostage And he ground up poor Rudolph into reindeer sausage He got Dancer and Prancer with an old German Luger And he slashed up Dasher just like Freddy Krueger And he picked up a flamethrower and he barbecued Blitzen And he took a big bite and said "It tastes just like chicken!"
The night Santa went crazy The night Kris Kringle went nuts Now, ya can't hardly walk around the North Pole Without steppin' in reindeer guts
There's the National Guard and the FBI There's a van from the Eyewitness News In a helicopter circlin' 'round in the sky And the bullets are flying the body count's rising And everyone’s dying to know -"Oh Santa, why?" My, my, my, my, my, my - you used to be such a jolly guy.
Yes Virginia, now Santa's doing time In a Federal prison for his infamous crime Hey little friend now, don't you cry no more tears He'll be out on good behaviour in seven hundred more years.
(Alternate verse used in concert) Yes Virginia, now Santa Claus is dead A guy from the SWAT team blew a hole through his head Yes, little friend, that's his brains on the floor Guess you won't have the fat guy to kick around anymore.
But now Vixen's in therapy and Donner's still nervous And the elves all got jobs working for the postal service And they say Mrs. Claus she's on the phone every night With a lawyer negotiating the movie rights. (They talk about)
The night Santa went crazy The night Saint Nicholas flipped Broke his back for some milk and cookies Sounds to me like he was tired of getting gypped
Wo, The night Santa went crazy The night Saint Nick went insane Realized he'd been gettin' the RAW deal Somethin' finally must've snapped in his brain Wo, Somethin' finally must've snapped in his brain Tell ya, somethin' finally must've snapped in his brain. | |
| | | Gandalf kurac od ovce XD
Broj postova : 377 Registration date : 22.12.2008
| Naslov: Re: POST YOUR FAVORITE LYRICS ned sij 18, 2009 3:17 pm | |
| Edo maajka, Frenky & Marcelo - Crem de la crem Hiphop-Balkanjero, predstavlja ga Bosandzero: skembe Edo Mati - mikrofon je uvek zdero! Kad uzmem majk u sape -zdere MCe k'o cevape, i to one s lukom - ovce igraju se s vukom! Nek vas je deset u grupi - ja cu biti sam, za svakoga po sto rima ja mogu da dam! Matematika je laka: to je rima hiljadarka! ...al' to je samo slovo "M" od imena "Maajka"! To jos nije nista, k'o crno ispod nokta; odrepo sam do sad k'o ti do kraja zivota -disciplinska flota, sa Jale moja gerila! Ostalih MCa k'o u meni promila! Zato mojne me jebat', evo ti kite na celo: Edo Maajka, Frenky i Marcelooooo! Frenkie Bassivity & FM Jam - krem de la krem! Kad uzmem majk u ruke, vruc je kao fen! Freestyle, betl, reprezent ili temu -deremo u svemu, prestani repat', ojacaj scenu! Tuzlanska najnovija friska briza, dosao je kraj svih vasih kriza: da mi je pesma slika, bila bi Monaliza, da je gadro, bila bi jedna debela chiza! Kad sam na majku, kazu "Yes, yes, yes!" Razvaljujem na bini kao KRS! Ooo, shit! Jos jedan novi hit! Na tvom albumu jedino dobar je onaj skit... Mi imamo dosta takvih stvari zakopano, dodjes na nas koncert, kad ono - rasprodano! Jel osjetis moju poruku u ovome textu? Ne mozes snimit' to sranje i mislit' da imas pjesmu! Zato, buraz - FM Jam! Nemoj slusat na tren i bit cesh verbalno bjen! Zato, buraz - skini kapu! Predstavljam zlatu ...sakri se, al' cu te nac kao yahoo ! Marchello (Cela ekipa na jednom mestu, e! Kaze sta...?) Mec po mec i svakoga dana u svakom pogledu reprezent, jedna kultura sirom sveta, nadji u okviru nje svoj element! Ja, Edo & Frenk - k'o liricki tenk! Stize veliko finale na male reci hvale se pale samo budale, a mi smo hteli vise: da udjemo u anale i kanale internacionale, MC fatale - Marcelo puca rafale verbale bez sale! Dizem na pijedestale ranije skale MCinga i flowa... Eto sta su godine cekanja dale- sad idem dignute glave... kontas, care? Od uvoda do zapleta, od BGa do Tuzle i Zagreba, overi flow bez zapeta, k'o puska zapet sam - a ti zapamti: Usijana glavo, stavi prst na vrelo celo, jer stize sta se htelo: sa reci na delo, svakom fejku kao opelo - Marcelo! Svejedno dal' su na bitu Biggie, Soul Food, Oneya il' Rex - spucam na ex pivo i text, liricki sex, pozdrav Dex:) ...kad ulete u ritam, prave nemir! Shoutout Emir! Nas je ceo svemir - God damn, Bassivity i FM JAM - Slam!!! | |
| Naslov: Re: POST YOUR FAVORITE LYRICS pon sij 19, 2009 12:04 am | |
| Meni jedna od najboljih edinih pjesmi SALETOVA OSVETA Ej, nemoj jebat me, Jednog dana kada-tada ja ću sjebat te, Sve se vraća, sve se plaća majmune, Jebaću ti mater za dvije tri godine.
Svi ste vi budale, svi ste jebane budale Govorio je svojim vršnjacima mali Sale. Jebo klikere, video-igre i sve vas, ja odo krast. Neću ko vi tu skupljati mast. S 13 godina u guzi već je karo u kuruzi I Almu i Vesnu i rodicu Idu. Išo na mjesta gdje samo odrasli idu, Uvijek slušo, uvijek čeko kad je neko nešto reko Pa kopiro u jarku svakome vršnjaku Krao pare, dijelio šamare, nosio marame na glavi Oko mu poplavi kad ga drukaju mami i tati, Stari ga je znao da prati kad ide u školu Ali on je imo foru, Pa bježo na odmoru sa ekipom na motoru Visio po gradu i prodavo cigle Pa ga istuko Mile, jer mu zajebavo brata Ukro mu lanac s vrata što mu dao tata, Sale nije plako tako lako, već reko ovako Od sad pa na dalje i u buduće, Zapisaću na papir svakoga ko me istuče. Evo prvi su mi ovdje ovaj Rile i Muće On mi je prijetio juče, kad sam mu pišo pored kuće. Bilo je vruće ljeto '85-to, Sale krao svakom srao Nije znao da ga prate murijaci, i da ka drukaju znanci Zlaja, Moke zbog koke, al ne one bijele, već zbog Mirele Moketove trebe, što ju je išamarao I što ju je natjerao da mu popuši. Reko da će da je uguši, Sasječe na komade ako se istina slučajno saznade Al Moke to zna, zna i murija, Zna i sudija što je izdao nalog Zatvoriše Saleta malog.
Ej, nemoj jebat me, Jednog dana kada-tada ja ću sjebat te, Sve se vraća, sve se plaća majmune, Jebaću ti mater za dvije tri godine
U zatvoru je naučio sve i svašta A najvažnije ono da se nikom nikad ne prašta Nekolko tetovaža, stari, luđi, jači, Bojali su ga se svi igrači Cijeli zatvor, čak i čuvari, znali su kako stoje stvari Da je lud uz pare, psiholozi su bili stari, popuši mi foru. Poslije pet godina Sale opet na motoru Tolko dugo je ovo planiro, čeko, nikom ništa nije reko Nikad nije bio ljući, išo kući crnu listu izvuć Navuć novo odijelo i čizme, pročito prvo ime i ponavljo MILE. Kalašnjikov u ruksaku, bombe, puni okviri, Niko neće da preživi, za sve su oni krivi. Uz, ritmicki penetriram svoj penis u rodnicu kroz vaginalni otvor li ti majku Muče, prvi rafal puče I to točno tamo pored njegove kuće, gdje je često pišo Najebo je i Mišo, samo zato jer je slučajno tuda naišo I Hora zvani Ludi i još 20 ljudi Koji su pili gore u onoj Anđinoj vili Svi su oni bili na Saletovoj listi, nedi Među njima Moke, Mirela, njihov mali sin, tek je prohodo, Sale ga ubi, Pogleda mrtvo tijelo i reče, ja sad odo. Još je samo Mile osto, našo ga u parku Gdje klinci igraju košarku, balavi neku starku ritmicki penetriram svoj penis u rodnicu kroz vaginalni otvor li joj majku, reče Mile tražim te cijelo ovo krvavo veče. Ispuco je dva okvira, obadva po njima Eto sad sam vam pokazo, SVIMA. 'Ej Sale, Sale!' NEĆEŠ VIŠE NIKOM SRAT. Bio je to Miletov brat, sad ga zovu ludi Boris Očito je i on im'o svoj popis
Ej, nemoj jebat me, Jednog dana kada-tada ja ću sjebat te, Sve se vraća, sve se plaća majmune, Jebaću ti mater za dvije tri godine. | |
| | | x-Death-x spammerus maximus
Broj postova : 233 Registration date : 13.01.2009
| Naslov: Re: POST YOUR FAVORITE LYRICS sri sij 21, 2009 9:35 am | |
| SALETOVA OSVETA Ej, nemoj jebat me, Jednog dana kada-tada ja ću sjebat te, Sve se vraća, sve se plaća majmune, Jebaću ti mater za dvije tri godine.
Svi ste vi budale, svi ste jebane budale Govorio je svojim vršnjacima mali Sale. Jebo klikere, video-igre i sve vas, ja odo krast. Neću ko vi tu skupljati mast. S 13 godina u guzi već je karo u kuruzi I Almu i Vesnu i rodicu Idu. Išo na mjesta gdje samo odrasli idu, Uvijek slušo, uvijek čeko kad je neko nešto reko Pa kopiro u jarku svakome vršnjaku Krao pare, dijelio šamare, nosio marame na glavi Oko mu poplavi kad ga drukaju mami i tati, Stari ga je znao da prati kad ide u školu Ali on je imo foru, Pa bježo na odmoru sa ekipom na motoru Visio po gradu i prodavo cigle Pa ga istuko Mile, jer mu zajebavo brata Ukro mu lanac s vrata što mu dao tata, Sale nije plako tako lako, već reko ovako Od sad pa na dalje i u buduće, Zapisaću na papir svakoga ko me istuče. Evo prvi su mi ovdje ovaj Rile i Muće On mi je prijetio juče, kad sam mu pišo pored kuće. Bilo je vruće ljeto '85-to, Sale krao svakom srao Nije znao da ga prate murijaci, i da ka drukaju znanci Zlaja, Moke zbog koke, al ne one bijele, već zbog Mirele Moketove trebe, što ju je išamarao I što ju je natjerao da mu popuši. Reko da će da je uguši, Sasječe na komade ako se istina slučajno saznade Al Moke to zna, zna i murija, Zna i sudija što je izdao nalog Zatvoriše Saleta malog.
Ej, nemoj jebat me, Jednog dana kada-tada ja ću sjebat te, Sve se vraća, sve se plaća majmune, Jebaću ti mater za dvije tri godine
U zatvoru je naučio sve i svašta A najvažnije ono da se nikom nikad ne prašta Nekolko tetovaža, stari, luđi, jači, Bojali su ga se svi igrači Cijeli zatvor, čak i čuvari, znali su kako stoje stvari Da je lud uz pare, psiholozi su bili stari, popuši mi foru. Poslije pet godina Sale opet na motoru Tolko dugo je ovo planiro, čeko, nikom ništa nije reko Nikad nije bio ljući, išo kući crnu listu izvuć Navuć novo odijelo i čizme, pročito prvo ime i ponavljo MILE. Kalašnjikov u ruksaku, bombe, puni okviri, Niko neće da preživi, za sve su oni krivi. Uz, ritmicki penetriram svoj penis u rodnicu kroz vaginalni otvor li ti majku Muče, prvi rafal puče I to točno tamo pored njegove kuće, gdje je često pišo Najebo je i Mišo, samo zato jer je slučajno tuda naišo I Hora zvani Ludi i još 20 ljudi Koji su pili gore u onoj Anđinoj vili Svi su oni bili na Saletovoj listi, nedi Među njima Moke, Mirela, njihov mali sin, tek je prohodo, Sale ga ubi, Pogleda mrtvo tijelo i reče, ja sad odo. Još je samo Mile osto, našo ga u parku Gdje klinci igraju košarku, balavi neku starku ritmicki penetriram svoj penis u rodnicu kroz vaginalni otvor li joj majku, reče Mile tražim te cijelo ovo krvavo veče. Ispuco je dva okvira, obadva po njima Eto sad sam vam pokazo, SVIMA. 'Ej Sale, Sale!' NEĆEŠ VIŠE NIKOM SRAT. Bio je to Miletov brat, sad ga zovu ludi Boris Očito je i on im'o svoj popis
Ej, nemoj jebat me, Jednog dana kada-tada ja ću sjebat te, Sve se vraća, sve se plaća majmune, Jebaću ti mater za dvije tri godine.
I MENI JE OVO SUPER... | |
| | | Gandalf kurac od ovce XD
Broj postova : 377 Registration date : 22.12.2008
| Naslov: Re: POST YOUR FAVORITE LYRICS sri sij 21, 2009 3:00 pm | |
| Meni je ova predobra
Edo Maajka - Djed Mraz
Sam u krevetu bez zene da me 'fata Bilo je 2 sata, neko mi pozvoni na vrata Jedva otkljucavam jer tvrdo sam spav'o Vidim 2 patuljka, kazu mi: Maajka Zdravo! Izvini sto te budimo ovako po noci Al' jedva smo te nasli, hitno moras s nama poci Kazu: Radimo za Djeda Mraza i treba nam novi Sta cu vam ja, oni kazu: Haj' pogodi Uvedem ih u stan i po kavu smo maznuli Kako, zasto, gdje, oni sve su mi objasnili Zadnjih 5 godina Djed Mraz je bio Albanac Ove godine je red da bude Bosanac Dobio je otkaz, samo bureke je djelio Nemoguce da je svaki klinac burek pozelio Pos'o brzo: Ho's - Ne's, svako dijete poklon zeli Haj', reko' moze i svaka dlaka da pobijeli Pa da svaka dlaka (hahaha) Ne mogu vam opisat' kol'ko sam se smij'o kad sam is'o pisat' Nije bio fol, odletili smo na Sjeverni pol Gradic ispod zemlje je za djecije zelje Tvornice, bolnice, klubovi za patuljke Kad poklone ne rade onda djilaju smotuljke Ja provjeravam popis, poklone i adrese Spustanje niz dimnjak da se kuca ne zatrese Uvjezbavam suljanje, odrzavam kilazu Irvase i plantazu, imam tetovazu: Djed Mraz - na Gothici, preko cijele shkembe Trebe kad me vide da vicu: ho-ho HO-HO-HO Babe, HO-HO-HO Babe HO-HO-HO Babe, HO-HO-HO Babe (Halo de de, reci Djede) PJEVAJ: Ja Djed sam Mraz i izgledam Naj Zdebeli, sijedi, u slikama (sankama) sjedi Ja Mraz sam, de djeco stan'te u red Nemam poklona, onda je "bad" (2x)
Trebamo krenut' noc pada, ja rece A glupi irvasi ko za inat nece 6 irvasa pojela su gras sa moje vrece Sjebace mi haman cijelo ovo vece Ako ne krenete, od vas cu napravit' cevape i kobasice Ako krenete, nabavicu vam irvasice I mi letimo i letimo, brzo k'o Braco po boku, Braco Poklone furamo djeci, makar da su Bogu iza nogu Bilo gdje da je dimnjak ja uskacem k'o divljak I na glavu - i lasta, i na noge vazda U kucu, zgradu, logor, pa cak i zatvor Kroz grijalicu, sporet i radijator Bilo je ba zajeba, dobro, samo trunku Ne seri Bosanac, napravio si pravu zbrku Pa zajeb'o se, onom malom Palesticu dao prase Ma nemoj Djeda Mraze, a ono sto si povrac'o po spajzu Dobro, evo nisam treb'o furat' onu "brlju" Vama sto sam "izrig'o" kupicu po novu kosulju I necu glasno vise slusat' cajke Dugo si se zadrzav'o gdje su samohrane majke Ma ljudi, kazem vam, cist mi je obraz Glavatoj djeci si dav'o vise, EVO TI OTKAZ!
Otkaz, a?! To je zato jer sam Bosanac Jel'de, jel'de zato sto sam ja Bosanac Uvijek tako bude, uvijek Kad god nesto Bosanac radi... Ni za sta mi nismo, samo za baustelle
Ja Djed sam Mraz i izgledam Naj Zdebeli, sijedi, u slikama (sankama) sjedi Ja Mraz sam, de djeco stan'te u red Nemam poklona, onda je "bad" (6x) | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: POST YOUR FAVORITE LYRICS | |
| |
| | | | POST YOUR FAVORITE LYRICS | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|